Synthetisch, wol, dons, katoen of zijde. De dekbedden en kussen van Koops Bedden zijn van de beste kwaliteit. Ook reinigen en vullen we uw dekbedden bij.

Goede nachtrust met het perfecte kussen
Wij hebben hoofdkussens in vele soorten en maten. Er is keuze uit allerlei vulmaterialen, zoals veren, dons, schuimrubber, kapok en synthetisch materiaal. Kussens gevuld met natuurlijk schuimrubber of synthetisch materiaal zijn met name geschikt voor mensen met bronchitis, astma en andere allergieën. Ook is er volop keuze in formaten. Heeft u 's morgens vaak een pijnlijke nek? Dan is het speciale nekrolkussen misschien iets voor u. De apart gevulde segmenten zorgen ervoor dat uw wervelkolom in balans is.
Verschillende soorten dekbedden
- U kunt kiezen voor een donzen dekbed. Deze zijn licht in gewicht en dat voelt prettig aan. De stilstaande lucht tussen de donshaartjes zorgt voor een uitstekende isolatie die 's zomers de warmte tegenhoudt en 's winters de kou.

-  wellicht gaat uw voorkeur uit naar wol, dat zwaarder aanvoelt op het lichaam. De 100% zuivere scheerwool zorgt voor een optimaal slaapklimaat in uw bed. Wol heeft een natuurlijk absorptie- en ventilatievermogen.

- Als u last heeft van allergieën of overmatig zweten biedt een dekbed van wildzijde een uitkomst. Dit anti-allergische materiaal neemt zeer goed vocht op. Leverbaar is verschillende vulgewichten en lengte- en breedtematen.

- De laatste soort dekbedden die wij aanbieden is synthetische. Het klinkt misschien minder knus dan 'wol' of 'dons' maar u slaapt er niet minder lekker onder. De synthetische dekbedden zijn gevuld met zogenaamde holle vezels. Dit materiaal is zeer soepel en licht in gewicht. Het dekbed vormt zich daardoor precies naar uw lichaam. Deze soort dekbedden is perfect voor mensen met astma, bepaalde allergieën en voor jonge kinderen.

Lig op het beste kussen
Ook liggen op het beste kussen? Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het maken van een keuze. Klik hier voor de snelste route naar onze showroom.

Bekijk de verschillende merken