Reviews
Tevreden

Afgelopen november over gegaan van ons waterbed naar een elektrische boxspring. Met de aankoop zeer enthousiast, prettig, kundig advies gekregen met de mogelijkheid om evt binnen 100 dagen matrassen te ruilen. Daar gaan we zeker geen gebruik van maken. Echter het behaaglijke (temperatuur) van een waterbed misten we de eerste peiode wel. De matrassen liggen heerlijk en in de zitstand met het voeteneind wat omhoog is heerlijk vertoeven. Een aanrader!

Juffer
Fantastisch

Door de medewerker van Koops op een prettige manier begeleid naar een nieuw bed. Gelukkig goede slaap-garantie, want in eerste instantie bleek het bed toch te hard. Een wissel geeft hopelijk de ultieme slaapervaring. Ik heb er alle vertrouwen in.
Hartelijk dank!

Nathalie
Goede timing van Koops Bedden!

Hallo daar "stelletje topperszzz",
Na meer dan 20 jaar werd het echt eens tijd voor vernieuwing. Mijn oude ledikant kraakte en kraakte steeds meer! Omdat ik er als personage wild van ben om steeds weer te vernieuwen, werd het eindelijk tijd voor een update! En dan is het helemaal fijn om het bed op de beste tijd ooit te krijgen. Met een tevreden gevoel hoop ik mijn bed in te stappen, en te liggen als een koning. Misschien ligt het wel daaraan: "Koninklijke Hofleverancier!" Met recht gezeg

BLokh.
Top

Samen met mijn vriend een bed uitgezocht. Vriendelijk personeel die nuttige en eerlijke informatie deelde.
Ruime keuze aan bedden.
Bezorging was ook top!

Henrieke
Nieuw matras.

Netjes ontvangen in de winkel. Men nam de tijd om je wensen aan te horen en daarna de op jou afgestemde aanbeveling te doen en zo tot een juiste keuze te komen. Binnen de afgesproken termijn werd het matras geleverd.

A.J. van Pruissen
levering en montage boxspring

Afgelopen woensdag kregen we onze nieuwe boxspring. Vakkundig en netjes gemonteerd door de monteurs van Koops. We hopen dat we er veel slaapgenot aan zullen beleven. Wij zullen de aankoop en de goede adviezen waarbij we heel plezierig geholpen werden door de ''oude baas'' niet snel vergeten! Jullie hebben een winkel en personeel om trots op te zijn!

Marjanne Freriks

Schrijf uw review