Reviews
Goede timing van Koops Bedden!

Hallo daar "stelletje topperszzz",
Na meer dan 20 jaar werd het echt eens tijd voor vernieuwing. Mijn oude ledikant kraakte en kraakte steeds meer! Omdat ik er als personage wild van ben om steeds weer te vernieuwen, werd het eindelijk tijd voor een update! En dan is het helemaal fijn om het bed op de beste tijd ooit te krijgen. Met een tevreden gevoel hoop ik mijn bed in te stappen, en te liggen als een koning. Misschien ligt het wel daaraan: "Koninklijke Hofleverancier!" Met recht gezeg

BLokh.
Top

Samen met mijn vriend een bed uitgezocht. Vriendelijk personeel die nuttige en eerlijke informatie deelde.
Ruime keuze aan bedden.
Bezorging was ook top!

Henrieke
Nieuw matras.

Netjes ontvangen in de winkel. Men nam de tijd om je wensen aan te horen en daarna de op jou afgestemde aanbeveling te doen en zo tot een juiste keuze te komen. Binnen de afgesproken termijn werd het matras geleverd.

A.J. van Pruissen
levering en montage boxspring

Afgelopen woensdag kregen we onze nieuwe boxspring. Vakkundig en netjes gemonteerd door de monteurs van Koops. We hopen dat we er veel slaapgenot aan zullen beleven. Wij zullen de aankoop en de goede adviezen waarbij we heel plezierig geholpen werden door de ''oude baas'' niet snel vergeten! Jullie hebben een winkel en personeel om trots op te zijn!

Marjanne Freriks
Slaapkamer

Super bedrijf, goede voorlichting, bezorging en service. Een aanrader.

Johan buter
Koninklijk

Wij hebben in 2010 een nieuw bed met elektrisch verstelbare bodems en matrassen gekocht. Keurig geleverd op de afgesproken tijd. Na ruim 5 jaar kwam er een kuil in het matras. Zonder moeilijkheden een nieuwe gekregen. Dat is service.
Bij mijn ouders komen ze 2x per jaar de matrassen draaien omdat ze dat zelf niet meer kunnen. Dat is SUPER Service.
Duskoop met een gerust hart je bed met toebehoren bij Konin

Ineke Dalhuisen

Schrijf uw review