Reviews
Slaapkamer

Super bedrijf, goede voorlichting, bezorging en service. Een aanrader.

Johan buter
Koninklijk

Wij hebben in 2010 een nieuw bed met elektrisch verstelbare bodems en matrassen gekocht. Keurig geleverd op de afgesproken tijd. Na ruim 5 jaar kwam er een kuil in het matras. Zonder moeilijkheden een nieuwe gekregen. Dat is service.
Bij mijn ouders komen ze 2x per jaar de matrassen draaien omdat ze dat zelf niet meer kunnen. Dat is SUPER Service.
Duskoop met een gerust hart je bed met toebehoren bij Konin

Ineke Dalhuisen
Fijne winkel, fijn personeel

Hele fijne winkel met fijn deskundig personeel
We komen hier al jaren voor nieuw beddengoed en bedden. We worden altijd goed geholpen en ze denken erg goed mee. We zijn zeer tevreden!

Liesbeth
Goede service !!!!

Na vele zoektochten naar een zaak met goed advies,service en slaap kwaliteit, kwamen uit bij Koopsbedden te Wezep.
Zeer klant vriendelijk en zorgen altijd voor een goede slaap oplossing.

fam.Prummel.

F Prummel
beloofd is beloofd

ook mijn zoon heeft bed en kast compleet al ongeveer 5 jaar verlichting ging stuk. Jan hartelijk dank voor alle moeite maar toch vervangende verlichting sets geleverd voor bed en kast alles brand weer super bedankt voor de service jullie service voelt als een warme deken nogmaals bedankt fam. mansveld slenk 3 en gammeks 84 urk

fam. mansveld
Service met een Hoofdletter S

Na 10 jaar is er een onderdeel van ons bed afgebroken. Binnen een paar dagen kwam er een monteur bij ons langs. Hij kon het euvel gelijk verhelpen. Wij vroegen naar de kosten en hierop antwoordde de vriendelijke monteur. U heeft geluk, want het onderdeel hadden wij toevallig nog in ons magazijn liggen. U mag wel betalen, maar het is niet nodig zei hij lachend en voorrijkosten doen wij niet aan! Kortom wereld zaak met een ongeƫvenaarde service!

Koenders

Schrijf uw review